Și așa am ajuns să-i aduc o nouă pereche de pantofi în acea zi

Și așa am ajuns să-i aduc o nouă pereche de pantofi în acea zi

Acum pare să existe un acord general cu privire la faptul că FDA are nevoie de o suga norm pastile mod de administrare autoritate mai clară asupra producătorilor de compuși – farmacii care compun livrările în vrac de medicamente înainte de prescripția pacientului.

Însă, la audierea de marți a Subcomitetului pentru Sănătate și Energie al Comerțului, parlamentarii au părut neliniștiți de înăsprirea reglementărilor farmaciilor tradiționale compuse, citând serviciul pe care compușii îl oferă medicilor. În același timp, Congresul nu dorește să permită supravegherea neplăcută a compozitorilor la scară largă, precum cei care au cauzat focare recente.

Auto-recomandări pentru biopsii în creștere

Recomandările medicilor în cadrul Medicare pentru servicii de patologie anatomică s-au dublat într-o perioadă de 7 ani, când furnizorul a avut o legătură financiară cu serviciul de biopsie, a declarat luni un raport guvernamental.

Între timp, serviciile de patologie anatomică neautorizate au crescut cu aproximativ 38% din 2004 până în 2010, a declarat Biroul de Responsabilitate al Guvernului. În plus, recomandările pentru serviciile Medicare de patologie anatomică de către medici au crescut „substanțial” în anul după ce au început să se autoreferească.

Practica auto-recomandării – care a atras atenția Congresului de mai multe ori în ultimul an – a costat Medicare aproximativ 69 de milioane de dolari suplimentar pentru serviciile de patologie anatomică în 2010 și a provocat cu 918.000 de servicii suplimentare în plus decât în ​​cazul în care se autoreferea furnizorii menționați la aceeași rată ca furnizorii care nu se auto-referă.

Saptamana viitoare

Comitetul consultativ al FDA pentru artrită se va întruni marți pentru a discuta despre noi indicații ale artritei spinale adalimumab (Humira) și certolizumab (Cimzia).

Comitetul financiar al Senatului miercuri va ține a doua audiere în tot atâtea săptămâni cu privire la tehnologia informației în domeniul sănătății.

Joi și vineri, FDA va organiza o reuniune publică privind standardizarea și evaluarea strategiilor de evaluare a riscurilor și de atenuare (REMS).

Jeremie Seals, în vârstă de 40 de ani, a avut o viață grea. A plecat de acasă la 14 ani și, spune el, sănătatea lui nu este bună. A avut un atac de cord la 35 de ani, are insuficiență cardiacă congestivă și dureri de nervi la picioare „foarte rele”.

„Scurtă poveste: sunt terminal”, spune el cu adevărat.

Seals nu este dispus să divulge prea mult despre trecutul său. Dar, de-a lungul anilor, spune el, sănătatea sa s-a deteriorat într-un asemenea grad, el nu mai poate ocupa un loc de muncă. Până în 2011, dormea ​​în mașină și atunci problemele sale medicale au început să aibă un impact financiar mare.

„Practic am locuit la secția de urgență”, a spus el. „De când am avut un infarct, oricând mă durea pieptul, fie chemam ambulanța, fie mă duceam la spital. Și cred că a fost și din disperare să cobor din mașină și să plec de pe stradă. . “

În acel an, a vizitat departamentul de urgență de la Oregon Health Science University din Portland de 15 ori și a fost internat la spital de 11 ori.

Și asta l-a adus în atenția uneia dintre noile organizații coordonate de îngrijire (CCO) din Oregon. Ca parte a revizuirii sănătății naționale, Oregon a primit permisiunea de a-și desfășura propriile experimente. O modalitate prin care încearcă să reducă costurile Medicaid este de a încuraja persoanele care se prezintă în permanență la secția de urgență – așa-numiții „frecvenți frecvenți”, cum ar fi Seals, să își primească asistența medicală de la medicii obișnuiți.

Lisa Pearlstein de la Health Share din Oregon, unul dintre CCO-uri, își amintește prima ei întâlnire cu Seals în 2011, când a început să-l ghideze prin labirintul medical: “El stă pe un scaun și se plânge că picioarele lui sunt umede. Și am spus „De ce ți-au picioarele umede?” Și el a spus: “Am găuri în pantofi.” Și am spus: „Vrei o pereche nouă de pantofi?” Și așa am ajuns să-i aduc o nouă pereche de pantofi în acea zi. Și așa ne-am conectat peste acești pantofi. “

Seals își amintește bine: „Nu numai că mi-a luat cizme, dar mi-a luat o pernă și mi-a luat un sac de dormit cu adevărat minunat”.

Experimentul de asistență medicală din Oregon permite Pearlstein să ajute Sigiliile și alți pacienți cu Medicaid la fel ca un membru al familiei. Ea l-a ajutat să programeze întâlniri cu medicul și a mers cu el pentru a se asigura că înțelege ce trebuie să facă. De asemenea, l-a ajutat să facă dializă și să ia medicamentele corect.

Și, important, ea l-a ajutat cu mai multe nevoi de zi cu zi.

Ea s-a asigurat că are permise pentru centrul comunitar local – ca să poată face duș. În cele din urmă, ea l-a ajutat să negocieze un loc în asistența maternală pentru adulți, așa că acum are un acoperiș deasupra capului.

Au construit un raport și acum el are încredere în ea, spune Seals. Dar nu a venit cu ușurință. “Am înțeles că Lisa încearcă să mă ajute. Dar, în același timp, am avut foarte greu încredere în oricine din domeniul medical.” Dar, spune el, Pearlstein l-a ajutat să fie mai comunicativ cu medicul său și l-a ajutat să-și explice nevoile cu calm și claritate.

Medicul său, Christina Milano, spune că a văzut o schimbare uimitoare: „Când are resursele la dispoziție și când locuințele i s-au stabilizat, el își dorește de fapt să fie adeptul medicamentului”.

Odată cu intervenția lui Pearlstein și alții, vizitele de urgență ale lui Seals au scăzut de la 15 în 2011 la patru în 2012. Șederile sale la spital au trecut de la 11 la patru în aceeași perioadă de timp.

Și așa statul poate îmbunătăți îngrijirea și economisi bani.

Rebecca Ramsey de la CareOregon, un plan de sănătate nonprofit pentru pacienții cu Medicare și Medicaid spune că „nu este nevoie de foarte multe vizite ED și este nevoie de mai puțin de o internare în spital, pentru a plăti mai mult decât timpul pe care Lisa l-a petrecut cu Jeremie”.

Oregon nu are încă cifre formale, dar guvernul federal a acordat statului aproape 2 miliarde de dolari și cinci ani pentru a arăta că poate reduce rata inflației medicale cu două procente.

Dezvăluiri

Acest articol, care a apărut prima dată pe 10 iulie 2013, face parte dintr-un parteneriat de raportare care include NPR, Oregon Public Broadcasting și Kaiser Health News. A fost retipărit de pe kaiserhealthnews.org cu permisiunea Fundației Familiei Henry J. Kaiser. Kaiser Health News, un serviciu de știri independent din punct de vedere editorial, este un program al Fundației Familiei Kaiser, o organizație nonprofit, nepartizană de cercetare și comunicare a politicii de sănătate care nu este afiliată cu Kaiser Permanente.

WASHINGTON – Medicare nu ar trebui să adopte un indice de valoare geografică care să lege plățile de beneficiile pentru sănătate și costurile serviciilor dintr-o anumită regiune, a declarat miercuri un raport mandatat de Congres.

Deciziile privind sănătatea sunt luate la nivel de medic sau organizație, astfel încât o ajustare geografică ar fi o țintă slabă pentru încurajarea îmbunătățirii valorii, a spus Institutul de Medicină. În plus, variația intra-zonă a cheltuielilor poate fi mare – chiar și până la spital, cabinet de grup cu o singură specialitate și medic individual.

„Ajustarea geografică a plăților, pe baza oricărei măsuri agregate sau compuse a cheltuielilor sau a calității, ar recompensa pe nedrept furnizorii cu valoare redusă din regiunile cu valoare ridicată și ar pedepsi furnizorii cu valoare ridicată din regiunile cu valoare redusă”, raportul de 178 de pagini, intitulat „ Variația cheltuielilor pentru îngrijirea sănătății “, a spus.

Deși se știe de mult că cheltuielile Medicare variază foarte mult în funcție de regiunile geografice, comitetul OIM a încercat să înțeleagă dacă reducerea plăților către zonele cu costuri ridicate ar economisi bani fără a afecta calitatea sau ar stimula furnizorii să fie mai rentabili.

După examinarea datelor privind cheltuielile și rezultatele, comitetul a concluzionat că asistența medicală implică o gamă largă de jucători, de la practicieni solo la sisteme mari de spitale și „există oportunități de îmbunătățire a valorii la toate nivelurile de luare a deciziilor în domeniul asistenței medicale”.

“În funcție de setarea organizațională și de gradul de integrare clinică, factorii de decizie diferiți au abilități variate de a maximiza eficiența și de a îmbunătăți valoarea”, se menționează în raport.

Problema variației cheltuielilor Medicare a apărut în anii 1980, după crearea programului Medicare Advantage. Plățile către planuri s-au bazat pe cheltuielile Medicare tradiționale din județul de reședință al unui beneficiar. Deoarece cheltuielile au variat, plățile către planuri au variat.

Mai degrabă decât plățile de bază pentru cheltuielile tradiționale Medicare într-o zonă, un indice valoric ar funcționa teoretic bazându-se pe cheltuielile pe valoarea unei zone a serviciilor, recompensând astfel zonele care oferă servicii de înaltă calitate la costuri mici, se arată în raport.

OIM nu a găsit o relație consistentă între utilizarea și măsurile de calitate în Medicare. Un indice de valoare geografică ar necesita ca performanța să fie observabilă prin utilizarea resurselor și calitatea. Comitetul a constatat, de asemenea, că variația cheltuielilor pentru asistență medicală reflectă prețul și utilizarea și că utilizarea este determinată în mare parte de serviciile de îngrijire post-acută.

Membrii comitetului au studiat datele Medicare și Medicaid, precum și asigurările private, pentru a înțelege sursele variațiilor și calității cheltuielilor geografice.

Membrii comitetului au inclus foști șefi Medicare, Mark McClellan, MD, dr., Și Gail Wilensky, dr.; liderii reformei în domeniul sănătății, precum Karen Davis, dr., care este fost președinte al Fondului Commonwealth, și Paul Ginsburg, dr., președinte al Centrului pentru studierea schimbării sistemului de sănătate; si altii. Joseph Newhouse, dr., De la Școala de Sănătate Publică din Harvard, a prezidat comitetul.

Spre deosebire de alte comitete ale OIM, acest comitet a avut un buget substanțial de cercetare, pe care l-a folosit pentru a cuantifica variația cheltuielilor, utilizării și calității între diferite populații, plătitori și unități geografice.

Comitetul OIM a recomandat Centrelor pentru Servicii Medicare și Medicaid (CMS) și Congresului să ia următoarele măsuri dacă doresc să reducă costurile și să îmbunătățească rezultatele:

Faceți mai ușor disponibile datele necesare Medicare și Medicaid privind cheltuielile și rezultatele în scopuri de cercetare Continuați să testați reformele de plată care stimulează integrarea furnizării de îngrijiri Efectuați evaluări continue ale impactului reformelor asupra valorii Accelerați tranziția către noile modele de plată dacă evaluările demonstrează o valoare crescută

„Pentru a îmbunătăți valoarea, reformele de plată trebuie să creeze stimulente pentru schimbarea comportamentală la locul de îngrijire (furnizor și pacient)”, se menționează în raport. Prin urmare, plata ar trebui să vizeze unitățile de luare a deciziilor, indiferent dacă acestea sunt la nivelul furnizorilor individuali, spitale, sisteme de îngrijire a sănătății sau colaboratori ai părților interesate.