Trebuie să fim umili când ne confruntăm cu acești viruși”

Trebuie să fim umili când ne confruntăm cu acești viruși”

Prin urmare, transmiterea din cazuri asimptomatice nu este probabil un factor major al transmiterii.”

Dovezile de la focarele de pe vasele de croazieră, adăposturile pentru persoane fără adăpost și corurile bisericii au sugerat altfel.

O revizuire publicată în septembrie 2020 în Annals of Internal Medicine a rotunjit totul frumos, estimând că 40 până la 45% dintre infecțiile cu coronavirus pot veni de la persoane care nu prezintă niciun simptom.

„Cu siguranță nu aș fi prezis transmiterea asimptomatică”, spune Heise. El spune că acesta poate fi un caz în care oamenii se așteaptă ca acest virus să fie la fel ca fratele său viral mai mare. „Cu SARS-1, persoanele care au transmis au fost în general simptomatice.”

„Încă avem o înțelegere relativ slabă a modului în care SARS face multe dintre lucrurile pe care le face, de la simptomele non-respiratorii pe care le vedem în bolile inflamatorii, la efectele asupra inimii și la rezultatele neurologice”, spune Heise.

„Cred că este important să ne amintim, deși pare pentru totdeauna pentru noi toți, suntem la doar un an de acest focar. Și așa că ne va dura ceva timp să găsim mecanismele și ce este unic la acest virus”, spune el, „Are multe secrete pe care nu le-am descoperit încă”.

Martie 2020: Nu credem că virusul este o amenințare pentru tineri

Martie 2021: Din păcate, nr.

În discursul său din 11 martie 2020 din Biroul Oval, fostul președinte Donald Trump a subliniat necesitatea de a lua măsuri de precauție pentru a-i proteja pe cei mai vulnerabili, inclusiv pe cei în vârstă și pe cei cu afecțiuni de sănătate care îi expun un risc crescut de infecție.

„Oamenii tineri și sănătoși se pot aștepta să se recupereze complet și rapid dacă ar lua virusul”, a spus el.

Asta nu se potrivea cu ceea ce vedea Cleavon Gilman, MD, în fiecare zi la camera de urgență unde lucra în New York. 

„Chiar și în martie am văzut tineri care se îmbolnăveau din cauza virusului, trebuind să fie intubați și să moară din cauza acestuia”, a spus el.

Gilman spune că vărul său în vârstă de 27 de ani, care încerca pentru NFL, a fost unul dintre ei. El a început să colecteze rapoarte despre decesele tinerilor și să le trimită pe Twitter pentru a crește gradul de conștientizare.

„Ideea că tinerii nu sunt afectați, a promovat locuri precum Florida și Texas să nu aibă mandate de mască, să deschidă școli, iar acum știm că nu este adevărat”, spune el.

În timpul verii, adulții sub 30 de ani au reprezentat mai mult de 20% din toate cazurile de COVID din SUA, potrivit CDC. Peste 12.000 de americani cu vârsta sub 45 de ani au murit acum din cauza COVID-19.

„Privind înapoi un an mai târziu. Cred că dezinformarea și dezinformarea a fost, știți, un alt factor care a contribuit la modul în care au murit peste 525.000 de americani”, a spus Gilman.

Martie 2020: Nu credem că virusul rămâne mult timp în aer

Martie 2021: Verificați-vă nivelurile de CO2 și ventilați, deoarece acest virus rămâne cu siguranță în aer

Într-un rezumat științific publicat în martie 2020, OMS a avertizat că nu există nicio dovadă că virusul persistă în aer și îmbolnăvește oamenii, deși experimente recente au sugerat că ar putea face exact asta.

Oamenii de știință care studiază aerosolii au rămas uluiți.

Într-o scrisoare puternică adresată revistei Science, Kimberly Prather, PhD, profesor și chimist atmosferic la Instituția de Oceanografie Scripps, a căutat să curețe ceața. „Există dovezi copleșitoare că inhalarea… reprezintă o cale majoră de transmitere a bolii coronavirus 2019 (COVID-19)”, a scris ea.

În iulie, peste 200 de oameni de știință au semnat o scrisoare deschisă către OMS, îndemnând organizația să „recunoaște potențialul de răspândire prin aer”.

„Suprimăm utilizarea măsurilor preventive pentru a atenua această rută de transmitere prin aer”, au spus ei.

Transmisia prin aer a făcut ca ventilația adecvată a spațiilor să fie critică, au spus ei.

Drept urmare, în iulie, OMS și-a revizuit îndrumările privind transmiterea coronavirusului spunând că virusul ar putea rămâne sus în spații interioare, aglomerate și inadecvat ventilate, cum ar fi restaurante, săli de sport, cluburi de noapte și lăcașuri de cult, pentru a numi câteva.

Oamenii au cumpărat curând contoare de CO2 ca o modalitate de a măsura cât de bine erau ventilate spațiile lor interioare.

Am cumpărat un contor de CO2, din motive COVID, care raportează 1900 ppm în biroul meu în această dimineață. 😬 Am deschis o fereastră și a coborât treptat la un nivel încă nesănătos. Probabil că acest lucru nu ajută la calitatea muncii mele. pic.twitter.com/wP9KNrqSm4

— Waldo Jaquith (@waldojaquith) 8 iulie 2020

Acea recunoaștere a fost o victorie majoră, dar totuși oamenii de știință spun că nu se face suficient pentru a atenua această cale de transmitere.

Mai mult de un an mai târziu, școlile și locurile de muncă încă folosesc pereți despărțitori din plexiglas, o măsură de precauție despre care oamenii de știință în aerosoli cred că face foarte puțin pentru a opri transmiterea, deoarece particulele mici de virus pot pluti peste și în jurul lor.

Într-o scrisoare din februarie 2021, ei au cerut administrației Biden „să ia măsuri imediate pentru a se proteja împotriva acestei surse de expunere”.

Ei cer standarde mai stricte la locul de muncă și noi standarde pentru măștile de față care funcționează suficient de bine pentru a opri aceste particule minuscule.

„Deși infecțiile și decesele cu COVID-19 au început să scadă în ultimele săptămâni, ele rămân la un nivel foarte ridicat și, dacă nu sunt implementate măsuri de precauție consolidate, noile variante vor aduce probabil o explozie a noilor infecții”, au scris autorii.

„Trebuie să fim umili când ne confruntăm cu acești viruși”

Ceea ce nu ne-am dat seama pe 11 martie 2020, a fost că catastrofa care se desfășoară în Europa era deja aici.

Virusul se răspândise deja în toată țara. Oamenii de știință au estimat ulterior că cele 500 de cazuri și 19 decese din 34 de state care erau cunoscute de CDC la momentul declarației pandemiei erau doar o fracțiune din numărul real din această țară.

După ani de înfometare a sistemului nostru de sănătate publică de finanțare, SUA a fost prinsă prost pregătită să facă față unui dezastru de această amploare. Deși experții au convenit că cea mai bună modalitate de a opri răspândirea virusului a fost testarea, urmărirea și izolarea persoanelor infectate, SUA nu a făcut nimic din toate acestea în mod eficient, parțial din cauza lipsei de voință politică și a resurselor adecvate, parțial pentru că experții în sănătate publică au subestimat virusul. .

O mare parte din îndrumările de sănătate publică date publicului anul trecut s-au dovedit a fi incorecte.

„Lăsând deoparte dezinformarea rampantă și interferența politică, adevărata tragedie a fost să nu se efectueze nicio testare COVID-19 în primele două luni ale pandemiei din SUA, care a promovat răspândirea difuză a virusului în toată țara și nu am reușit niciodată să stăpânim. de atunci”, a spus Eric Topol, MD, profesor de medicină moleculară la Scripps Research și redactor-șef al Medscape.

"Aceasta a fost greșeala de neiertat… o greșeală fatală pentru mii de americani," spuse Topol. 

Vremurile noastre covid 🙂 pic.twitter.com/TPwDIkJ5lq

— Eric Topol (@EricTopol) 10 martie 2021 candidol olx

Desigur, nu a fost totul rău. Dezvoltarea vaccinurilor, care a avut loc cu o viteză fără precedent, a fost o realizare uluitoare.

„Este uluitor, știi, și este o mărturie pentru comunitatea științifică, comunitatea medicală, comunitatea de reglementare, industria farmaceutică, știi că toată lumea a fost capabilă să facă acest lucru”, pe o cronologie atât de accelerată și fără a compromite siguranța , „a fost o surpriză foarte fericită”, spune Heise.

Acum toată lumea speră că le vom putea implementa la timp.

„Cred că este doar un memento că trebuie să fim foarte umili când ne confruntăm cu acești viruși. Trebuie, trebuie să fim umili”, a spus Osterholm.

Unii experți se tem că vom plăti un preț pentru aceste greșeli acum.

În timp ce a urmărit apariția noilor variante de coronavirus, el spune că și-a dat seama că acum suntem într-un nou joc de minge cu COVID.

„Întotdeauna le dau oamenilor o dezvăluire când vorbesc despre acești viruși acum, că știi, știu mai puțin despre ei acum decât am știut probabil acum 6 luni. Și cred că acest tip de minte deschisă este ceea ce ne va ajuta să trecem aici și să ne imaginăm cum ar putea arăta viitorul și ce trebuie să planificăm”, a spus Osterholm.

De Robin Foster și E.J. Mundell Reporterii HealthDay

MIERCURI, 15 iulie 2020 (HealthDay News) Deoarece 64.000 de noi cazuri de coronavirus din SUA au fost raportate marți și statele s-au luptat să controleze răspândirea virusului, Administrația Trump a lipsit principalei agenții de sănătate publică a țării de capacitatea de a colecta date privind spitalizările privind COVID-19. 19.

În loc ca informațiile despre pacienți să ajungă la Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA, acestea vor fi acum trimise la o bază de date centrală din Washington, The New York Times raportat. Mișcarea fără precedent i-a alarmat pe experții în sănătate care se tem că datele vor fi politizate sau ascunse publicului, a spus ziarul.

De acum înainte, Departamentul de Sănătate și Servicii Umane (HHS) al SUA va colecta rapoarte zilnice despre cazuri, paturi disponibile și ventilatoare disponibile, Times raportat.

Dar baza de date HHS nu este deschisă publicului, ceea ce ar putea afecta munca cercetătorilor, modelatorilor și oficialilor din domeniul sănătății care se bazează pe datele CDC pentru a face proiecții și decizii politice cruciale, Times raportat.

"Din punct de vedere istoric, CDC a fost locul unde au fost trimise datele de sănătate publică, iar acest lucru ridică întrebări nu doar despre accesul cercetătorilor, ci și despre accesul reporterilor, accesul publicului pentru a încerca să înțeleagă mai bine ce se întâmplă cu focarul," Jen Kates, directorul politicii globale în domeniul sănătății și HIV al Fundației Kaiser Family, nepartizană, a declarat Times.

Purtătorul de cuvânt al HHS, Michael Caputo, a insistat că schimbarea a fost făcută pentru a fluidiza fluxul de informații.

"Astăzi, CDC are încă cel puțin o săptămână întârziere în raportarea datelor spitalicești," Caputo i-a spus Times. "America o cere în timp real. Noul sistem de date, mai rapid și complet este ceea ce are nevoie națiunea noastră pentru a învinge coronavirusul, iar CDC, o divizie operațională a HHS, va participa cu siguranță la acest răspuns simplificat al întregului guvern. Pur și simplu nu o vor mai controla."

Pe lângă schimbarea locului în care vor fi trimise datele de spitalizare, Administrația Trump le-a cerut guvernatorilor să ia în considerare utilizarea Gărzii Naționale în spitale pentru a ajuta la îmbunătățirea colectării datelor despre pacienți, provizii și capacitate, Washington Post raportat.

A continuat

Într-o scrisoare adresată guvernatorilor națiunii, care spune că Garda Națională ar putea ajuta la îmbunătățirea fluxului de date al spitalelor, secretarul HHS, Alex Azar, și coordonatorul de răspuns al grupului operativ de coronavirus, dr. Deborah Birx, au spus că unele spitale nu au raportat informații zilnic sau complet. Dar liderii industriei spitalicești spun că orice problemă de colectare a datelor revine în primul rând HHS și a instrucțiunilor federale care schimbă constant, a spus ziarul.

"Îmi fac foarte multe griji cu privire la eliminarea CDC din aceste eforturi de raportare," a declarat Jennifer Nuzzo, un epidemiolog la Centrul pentru Securitatea Sănătății din Baltimore al Școlii de Sănătate Publică Johns Hopkins Bloomberg. Post. "Văd puțin beneficiu de la separarea raportării spitalizărilor de raportarea cazurilor, pe care CDC le coordonează în prezent."

Statele anulează planurile de redeschidere pe măsură ce cazurile cresc

Între timp, statele au continuat să încerce să limiteze numărul de cazuri în creștere. California și Oregon și-au anulat redeschiderile luni, două dintre mai multe state din țară care înregistrează creșteri ale cazurilor.

Peste 900 de decese cauzate de coronavirus în SUA au fost raportate marți, inclusiv înregistrări de o singură zi în Alabama, Florida și Utah, Times raportat. În Florida, care a raportat marți 132 de noi cazuri de COVID-19, un grup de primari din comitatul Miami-Dade a avertizat că timpul se scurge pentru a evita o nouă izolare dureroasă.

"Există o presiune semnificativă pentru ca noi să ne închidem," Primarul Francis Suarez din Miami i-a spus guvernatorului Ron DeSantis la un eveniment din oraș, marți. "Avem la dispoziție între o săptămână și patru săptămâni pentru a pune acest lucru sub control, sau va trebui să luăm niște măsuri agresive."

DeSantis, care a spus în trecut că viitoarele blocări nu sunt o opțiune, a purtat o mască, recunoscând cât de dificilă a fost pandemia pentru floridieni, adăugând că "oamenii sunt îngrijorați," cel Times raportat.

Cu peste 2.000 de pacienți internați în spital și sute în UTI din Miami, acel oraș "este acum epicentrul pandemiei," un expert în boli infecțioase a spus luni.

"Ceea ce vedeam în Wuhan — acum șase luni, acum cinci luni — acum suntem acolo," Lilian Abbo, de la Jackson Health System, a declarat luni în timpul unei conferințe de presă, CNN raportat. Orașul chinez Wuhan, epicentrul inițial al crizei coronavirusului, a intrat într-un blocaj de 76 de zile la sfârșitul lunii ianuarie, după ce un focar mortal a infectat și a ucis mii de oameni.

A continuat

Și au existat semne de noi probleme în regiunile din afara hotspot-urilor actuale: douăzeci de state și Puerto Rico au raportat o medie record de noi infecții în ultima săptămână, Post raportat. În Midwest, cazurile au avut o tendință ascendentă în fiecare stat, cu excepția Nebraska și Dakota de Sud.

Adăugând la această problemă, întârzierile mari în testare împiedică eforturile de a limita răspândirea viitoare a coronavirusului, Post raportat. Multe site-uri de testare se luptă să ofere rezultate în cinci până la șapte zile. Alții durează și mai mult, a raportat ziarul, deoarece focarele de peste Sun Belt au tensionat laboratoarele peste capacitate.

Se umplu spitalele

Creșterile de cazuri au ca rezultat un alt fapt sumbru: spitalele din sud și vest sunt inundate de pacienți cu COVID-19 și trebuie să anuleze intervențiile chirurgicale elective și să-i externaze mai devreme în timp ce încearcă să țină paturile deschise, Times raportat.

În comitatul Miami-Dade, Florida, șase spitale și-au atins capacitatea pe măsură ce cazurile de virus cresc. Ca răspuns, primarul Miami, Carlos Gimenez, a anulat planurile de redeschidere prin impunerea unui stațion de acces și închiderea restaurantelor pentru mesele în interior, Times raportat.

"Cu siguranță am avut o creștere bruscă a numărului de persoane care merg la spital, a numărului de persoane din UTI și a numărului de persoane care au ventilator," i-a spus el Times. "Mai avem capacitate, dar îmi provoacă multă îngrijorare."

Pentru a încerca să rezolve deficitul de paturi din Texas, guvernatorul Greg Abbott a ordonat o creștere a capacității de paturi de spital în aproape 100 de județe, extinzând interzicerea procedurilor elective în noile colțuri ale statului, Times raportat.

Chiar dacă secțiile obișnuite sunt transformate în unități de terapie intensivă și sunt deschise unități de îngrijire pe termen lung pentru pacienții prea bolnavi pentru a merge acasă, medicii spun că abia se descurcă, a spus ziarul.

"Când spitalele și asistenții medicali vorbesc despre capacitatea de creștere, adesea vorbesc despre un singur eveniment," John Sinnott, președintele medicinii interne la Universitatea din Florida de Sud și epidemiolog șef la Spitalul General Tampa, a declarat pentru Times. "Dar ceea ce avem acum este echivalentul unui accident de autobuz pe zi, în fiecare zi, și continuă să adauge."

A continuat

Lipsa de personal

În timp ce paturile de spital sunt ușor de transformat pentru utilizarea în terapie intensivă, provocarea mai dificilă este să ai un număr suficient de asistente medicale avansate care sunt calificate să îngrijească astfel de pacienți și echipamente cum ar fi ventilatoarele, au spus experții spitalului. Times.

Spitalele pot "pivotează suficient spațiu," Jay Wolfson, profesor de sănătate publică la Universitatea din Florida de Sud, a explicat. "Trucul va fi angajarea de personal.