Conectați -vă la MyChart dacă aveți o urgență, sunați la 911 sau mergeți la cea mai apropiată cameră de urgență.

Conectați -vă la MyChart dacă aveți o urgență, sunați la 911 sau mergeți la cea mai apropiată cameră de urgență.

q. Pot folosi cursuri finalizate în liceu sau școală pentru adulți pentru a îndeplini premisele programului?

a. Nu, nu în niciun caz.

q. Pot folosi clase finalizate într -o altă țară pentru a îndeplini premisele programului?

a. Poate. Absolvenții străini trebuie să aibă o evaluare de la curs la curs finalizată de o unitate care este membră a Asociației Naționale a Serviciilor de Evaluare a Credenței (www.ece.org sau www.wes.org) și calificat pentru a evalua și verifica acreditările educaționale străine echivalente la o diplomă de licență din SUA sau mai mare.

q. Cursurile de anatomie și fiziologie pe care le iau trebuie să includă laboratoare? Pot să le iau ca o clasă combinată?

a. Da, trebuie să includă laboratoare. De obicei, acestea sunt oferite ca o clasă combinată.

q. Ce tipuri de clase de fizică vor îndeplini condiția prealabilă?

a. Puteți lua fizică generală, fizică conceptuală, fizică bazată pe algebră sau fizică bazată pe calcul. Nu vom accepta astronomia. Dacă aveți întrebări, contactați -ne pentru aprobarea cursului.

q. Toate premisele trebuie să fie finalizate înainte de a solicita programul?

a. Da. În momentul aplicației, trebuie să furnizați o transcriere cu toate clasele prealabile incluse.

q. Când îmi pot depune cererea? Cum îl trimit?

a. Pentru clasa 2022-24, termenul limită de cerere este 31 mai 2022. Cererile trebuie să fie trimise prin poștă, cu documente corespunzătoare incluse.

q. Când și unde vor avea loc interviurile? Trebuie să apar personal?

a. Un interviu personal este un pas necesar în procesul de cerere. Pentru clasa 2022-24, interviurile vor fi realizate în vara anului 2022 în campusul principal al Spitalului Henry Ford. Candidaților li se va atribui o dată și o oră pentru interviul lor, care nu poate fi ajustat sau schimbat. Procesul de interviu durează aproximativ 6 ore.

q. Îmi va fi garantat un interviu?

a. Presupunând că toate cerințele sunt îndeplinite și nu există un număr extrem de mare de solicitanți, este probabil un interviu.

q. Vor fi plătite cheltuielile de călătorie și cazare?

a. Toate cheltuielile pentru interviu sunt responsabilitatea candidatului.

q. Cum sunt selectați solicitanții?

a. Candidații trebuie să îndeplinească mai întâi cerințele noastre minime. Criteriile principale în care sunt evaluați candidații sunt (în niciun caz în mod special de importanță) clasament academic, experiență de îngrijire clinică/pacient și interviu personal cu Comitetul de selecție de admitere.

În plus, toți candidații selectați pentru Un interviu de program va fi necesar pentru a finaliza examenul de admitere a evaluării studenților cu ultrasunete la sediul la Spitalul Henry Ford. Acesta va fi programat și administrat de către oficialii programului înainte de interviu. Examenul de admitere a evaluării studenților cu ultrasunete vă va testa cunoștințele în fizică, algebră, anatomie, fiziopatologie, capacitatea dvs. de a rezolva diferite probleme, precum și coordonarea mâinii-ochi.

Q. Ce note trebuie să am pentru a mă califica pentru program?

a. Trebuie să aveți o medie de punct cumulativ de colegiu (GPA) de 2,8 sau mai mare (pe o scară de patru puncte) pentru a vă califica pentru programul nostru. În plus, fiecare dintre cele șapte cursuri prealabile trebuie să fi fost transmise cu o notă mai mică de 2,8.

q. Care sunt orele de școală?

a. Programul necesită 40 de ore pe săptămână. Orele de școală pot fi de la 8:00 la 16:30 sau 7:00 la 15:30, luni-vineri.

q. Aveți cursuri part-time sau de seară?

a. Nr.

q. Sunt capabil să lucrez cu normă întreagă și să merg la școală în același timp?

a. Programul ocupă 40 de ore pe săptămână, fără a include timpul independent necesar studiat și pentru temele. Facultatea recomandă studenților să -și limiteze angajarea la part -time, dacă este posibil.

q. Trimiteți cataloagele școlare care conțin informații despre program?

a. Nu. Solicitanții pot vizualiza cerințele noastre de admitere și procedura de cerere pe site -ul școlii noastre.

q. Aveți o listă de așteptare pentru înscriere? Câți studenți acceptați?

a. Nu există nicio listă de așteptare. De obicei, până la 8 studenți sunt acceptați. Comitetul de admitere poate selecta, de asemenea, alternative.

q. Am aplicat anul trecut, dar nu a fost selectat pentru acea clasă. Aș dori să reaplicăm pentru următoarea clasă. Cât timp păstrați folderul unui solicitant în fișier și care este procesul de reaplicare?

a. Nu păstrăm folderul unui solicitant. Candidații trebuie să se aplice în fiecare an și să concureze împotriva domeniului candidaților pentru acel an.

q. Dacă nu am îngrijire a pacientului sau experiențe de asistență medicală, ce recomandări puteți face, care mi -ar permite să obțin un contact pentru îngrijirea pacientului?

a. Se recomandă ca toți solicitanții să fi observat proceduri sonografice într -un departament cu ultrasunete. O sugestie este de a servi drept voluntar timp de câteva săptămâni într -un departament de radiologie a spitalului. Serviciile de voluntariat principale HFH HFH pot fi accesate la 313-916-7495 sau 313-916-1876. Informațiile sunt disponibile online. Toți candidații trebuie să aibă cel puțin 40 de ore de experiență documentată de îngrijire a pacienților (observație) în sonografie, cu cel puțin 20 din acele ore realizate în departamentul de ultrasunete Henry Ford Hospital.

q. Care este diferența dintre programul bazat pe spital și un program bazat pe colegiu?

a. Absolvenții din programul nostru din spital primesc un certificat de la Henry Ford Health System. Absolvenții de sonografie medicală de diagnosticare fac examenele de certificare date de Registrul American al Sonografiei Medicale de Diagnostic (ARDMS), care este la fel ca și absolvenții altor programe acreditate CAAHEP. Doar colegiile sunt acreditate pentru a acorda o diplomă.

q. Cât voi face când voi absolvi?

a. Informațiile salariale naționale pot fi obținute în următoarea sursă: www.bls.gov/ooh/healthcare/diagnostic-medical-sonographers.htm

q. Școala oferă plasarea locurilor de muncă?

a. Nr. Ratele de plasare a locurilor de muncă variază în funcție de piața de muncă actuală.

q. Cât costă școlarizarea și care este programul de plată?

a. Pregătirea programului 2022-2024 este de 8.000 USD, plus o taxă de laborator de 150 USD și o taxă de cerere de 60 USD. Primii 2.000 de dolari pentru școlarizare se datorează scrisorii de acord, după acceptarea programului.

a doua 3.000 USD, plus o taxă de laborator de 150 USD (în valoare totală de 2.150 USD) se datorează în prima zi a programului. Soldul rămas (3.000 USD) se datorează o dată după 6 luni de la program. Manualele necesare trebuie să fie achiziționate de către studenți și care nu sunt incluse în suma de școlarizare (costurile de manual 2020 sunt de aproximativ 800 USD).

Toate taxele de cerere și plățile de școlarizare sunt nerefundabile după primirea plății. Toate taxele de școlarizare sunt datorate la datele de plată desemnate și ar constitui concedierea programului dacă nu sunt plătite prin aceste termene.

q. Există asistență financiară (împrumuturi, subvenții, burse etc.) disponibile pentru a ajuta la acoperirea cheltuielilor programului?

a. Nu. Nu participăm la niciun program de asistență financiară.

q. Programul este licențiat și acreditat?

a. Da. Programul HFH DMS are o acreditare completă până în 2024 în zona sonografiei generale, care include principii sonografice și instrumente, abdomen, obstetrică, ginecologie și părți superficiale. Pentru mai multe informații, consultați: www.caahep.org/find-an-acredited-program

q. Care sunt avantajele absolvirii unui program acreditat CAAHEP?

a. Organul nostru de acreditare, Comisia pentru acreditarea programelor de sănătate aliate (CAAHEP) evaluează în mod regulat calitatea instituțiilor, programelor și serviciilor, măsurându-le împotriva standardelor convenite și, astfel, asigurând că respectă aceste standarde. Acreditarea ajută la asigurarea potențialilor studenți că școala noastră este o instituție solidă și a îndeplinit anumite standarde minime în ceea ce privește administrarea, resursele, facultățile și facilitățile. Standardele prin care este măsurat programul nostru au fost, în general, elaborate de profesioniștii implicați în sonografia medicală de diagnostic și sunt destinate să reflecte ceea ce trebuie să știe și să poată face o persoană pentru a funcționa cu succes în cadrul profesiei noastre. Absolvirea unui program acreditat care include experiența clinică necesară oferă cea mai bună și cea mai rapidă modalitate de acreditare de către Registrul American pentru Sonografie Medicală de Diagnostic (ARDMS). Studenții care și-au completat atât clasa, cât și cerințele clinice sunt eligibili să-și ia examenul ARDMS imediat după absolvire.

Programele acreditate non-Caahep pot avea studenți care și-au îndeplinit doar cerințele în clasă. Aceștia trebuie apoi să găsească un spital, un clinică sau un medic care/care este dispus să -i îndrume pentru a îndeplini cerințele pentru acreditare. Este din ce în ce mai dificil să găsești un spital, un clinică sau un medic care este dispus să dedice resursele necesare pentru a oferi acea experiență clinică cuprinzătoare.

Multe spitale, clinici, medici, etc. a absolvit o instituție acreditată de CAAHEP.

Obțineți îngrijirea de care aveți nevoie

deja un pacient Henry Ford?

Pentru cea mai bună experiență, pacienții Henry Ford existenți pot solicita și se auto-se pot solicita -Schedule keto diet recenzii numiri prin Henry Ford Mychart. Conectați -vă la MyChart

dacă aveți o urgență, sunați la 911 sau mergeți la cea mai apropiată cameră de urgență. Camerele de urgență ale lui Henry Ford au zone de îngrijire separate pentru cei cu simptome COVID-19.

Alte opțiuni de îngrijire

 • Programați online
 • Clinici de îngrijire sau de îngrijire urgentă
 • Vizite video la cerere
 • Vizite video programate

Testarea capidă

Henry Ford oferă doar teste de capcane pentru pacienții consacrați care au fost referiți la testarea medicului lor. Multe locații din Michigan oferă teste convenabile și gratuite. Găsiți un site de testare covid în apropierea dvs. și aflați mai multe despre momentul în care să fiți testați.

solicitați o nouă programare a pacientului

din cauza lipsei de personal, ne confruntăm cu unele întârzieri în programarea programării. Apreciem răbdarea ta. Vă rugăm să utilizați MyChart pentru a programa și solicita programări pentru cel mai scurt timp de așteptare. Puteți completa, de asemenea, formularul de mai jos sau sunați:

 • Pacienții din sud-estul Michigan: (800) 436-7936
 • Jackson sau South Central Michigan Pacienți: (517) 205-4800
 • Ați fost vreodată într -o locație Henry Ford? * Motiv pentru programare * Specialitate * Numele doctorului (dacă este cunoscut) Datele preferate și locația preferată de timp * Altă locație prenumele * Nume * Data nașterii Introduceți MM/DD/YYYY Format * Adresa * Oraș * Stat/Provincie * Cod zip/ Cod poștal * Telefon * E-mail * Numele de asigurare și numărul abonaților * Nume de contact Autentificare cerere Connect.FORM PACIELD.HC4__MOSTRECENTLEADSOURCE__C pacient.LeadSource HC4__inquiry__c.HC4__Subject__c HC4__inquiry__c.HC4__Status__c HC4__inquiry__c.ReCordTyPeid Condițiile de unghii

  Faceți primul pas spre vindecare cu opțiunile noastre de tratament.

  Experiența noastră în îngrijirea piciorului și gleznei depășește oasele și mușchii care vă ajută picioarele să se miște. De asemenea, putem avea grijă de afecțiunile dureroase ale pielii și unghiilor, care îngreunează trăirea unei vieți active. Specialiștii noștri au ani de experiență în tratarea condițiilor de dermatologie care afectează picioarele.

  Ce afecțiuni ale pielii și unghiilor legate de picior Henry Ford tratează dermatologia?

  Dermatologii noștri tratează o mare varietate de picioare -Calii de piele și unghii legate:

  Infecția cu unghia fungică (onhomycoză)

  Onhomomicoza este o infecție a degetului cu ciuperca. Infecțiile fungice pot desfigura și deforma unghiile. Aceste infecții pot provoca, de asemenea, durere, pe măsură ce degetele de la picioare ating sau se freacă în interiorul pantofilor. Infecțiile fungice se pot răspândi de la unghie la unghie și de la picior la picior.

  Există mai multe tipuri de infecții fungice:

 • DSO (distal Onhomomicoză subunguală): Acesta este locul în care ciuperca invadează spațiul dintre vârful degetului și vârful unghiilor sau pielea se pliază pe părțile laterale ale unghiilor. Unghiile de la unghii se îngălbenesc și se separă de patul de unghii de sub ele.
 • PSO (Onhomycoză subunguală proximală): Aceasta este cea mai puțin obișnuită dintre ciupercile de unghii și poate apărea mai întâi ca un loc alb sau gălbuie pe unghia aproape de aproape de cuticula. De acolo, poate progresa într -o placă care se colectează pe partea inferioară a unghiei. Resturile se pot colecta sub unghie, iar unghia își poate ridica patul și chiar poate fi vărsată în întregime.
 • WSO (onichomicoză superficială albă): Aceasta afectează doar suprafața unghiei. Unghia devine alb și crudă în pete sau peste tot. Aceasta este cea mai ușor tratată infecție -putem pur și simplu să răzuiem zona infectată și să aplicăm un medicament antifungic topic.
 • Dacă aveți o infecție cu unghia fungică care provoacă durere sau disconfort, este posibil să aveți nevoie de tratament. Unele dintre opțiunile de tratament pe care le folosesc medicii noștri pentru aceste infecții includ:

  • Tunderea sau subțierea unghiilor pentru a ameliora durerea
  • unguente topice și pulberi antifungice pentru a conține sau vindeca o unghii fungice Infecție
  • Medicamente orale – Medicul dvs. de îngrijire primară poate prescrie acestea, deși este posibil să aveți nevoie de teste de sânge în timp ce luați medicamentele
  • Eliminarea chirurgicală a unghiilor – fie temporar, fie ca soluție permanentă

  unghiile de la unghii de la un vârf de unghii înconjurător <