Dacă sunteți ca a navetist American mediu, petreceți approximate 2 ore pe săptămână la volan.

Dacă sunteți ca a navetist American mediu, petreceți approximate 2 ore pe săptămână la volan.

Îi țin pe cei în dosar și mă refer la ei, de la mai multe ori pe săptămână.Și trebuie să spun, mi-a servit bine. Nu numai ca motivator și program, ci și ca un obiectiv memento pe care le-aș fi uitat dacă nu le-aș note.În jurul Anului Nou am primit o carte electronică a unui antrenor din Marea Britanie numit Dax Moy. This a luminous tip și s-a descurcat phenomenal cu afacerea sa (are chiar și a DVD care prezintă program of instruire care a ajutat unul dintre cei din Marea Britanie "Pop idoli" pierced 100 de ciume de lire sterline).Oricum, cartea electronică de stabilire a obiectivului Dax este numită "O sută de magii". În acesta, Dax spune câteva povești bune după propria sa viață și după modul în care și-a dezvoltat sistemul de stabilire a obiectivelor. Trăind din aceste lecții, vă puteți vedea cum să atingeți 100 de obiective phenomenal într-un timp scurt.Restul poveștii lui Dax despise magic or sutăM-a ajutat să identifice câteva obiective și strategii noi semnificative pentru atingerea acestor obiective. A fost un excellent brainstorming instrument și a kick-in-the-butt pentru a organiza obiectivele în sarcini ușoare de realizare.Ce pot să mai spun? Dacă doriți să obțineți ceva extra special în acest an, loviți acest lucru, dacă doriți să obțineți ceva extraordinar de special în paginile 100 de zile, tuna citiți această carte electronică.Să recunoaștem, your plini of motivation în acest perioadă a anului … Deci, de ce să nu continuăm cu un program de stabilire a obiectivelor?Într-o oră de a începe să citească cartea lui Dax, veți fi plini de idei, mai mult motivație și angajament pentru a reuși.O sută de magiiVia this ceea ce faci din ea,Craig Ballantyne, CSCS, MS www.TTmembers.com www.TurbulenceTrainig.com www.workoutmanuals.comPS – Sunt, de asemenea, unul dintre cei 12 experți într-o serie viitoare de teleseminar de pierdere la grăsimii …Împreună cu Tom Venuto, Alwyn Cosgrove, John Berardi, Kelli Calabrese, eu și alți experți în losrea de grăsime, precum și "Domnule Fire", Joe Vitale, vom acoperi toate întrebările despise loss of grăsime și motivație într-o series of teleseminar of 12 săptămâni.Și, deși unele dintre aceste apeluri au fost leaves înregistrate, aveți totuși șansa să mă auziți intervene live, pe 20 martie!Faceți clic AICI pentru a vă înscrie & ascultă-mi interviul gratuitCraig va fi intervention vessel in direct marți seara, 20 martie. Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Dr. Aaron Horschig, DPT, from the Universitatea Squat, vrea să aveți o formă perfectă de squat. He to tackle leaves cum să-ți reglezi poziția de genuflexiune pe baza anatomiei tale. In addition, he is concentration asupra modului de a correct origin mișcare de mișcare sau resucire care poate apărea tunci când vă ghemuiți.

"În video clip of astăzi, vă vei învăța cum să remediați o problemă de genuflexiune, cum ar fi sau să schimb de greutate sau o răsucire în timpul genuflexiunii, concentrându-vă pe rotația tibială (tibitate de rotaiele)" the spune.

El explicită acest corn.

"Ori de câte ori vă pregătiți pentru genuflexiune și vă deplasați în jos, aveți nevoie de o cantitate simetrică de rotație tibială pentru a vă permite să intrați într-o adâncime bună," the spune. "It is limited to the limit or part with the privilege of the multitude of the respective warm roti, which is the face of the deplasai către parta mai bună." Dar mai mult decât ghemuiți, explică Horschig, tibia este rotită intern și este pe lateral.

Acest conținut acest importat din {embed-name}. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

He is a very simple pentru cum puteți curăța acea mobilitate tibială.

Așezați-vă pe a scaun și țineți a picior ferm în timp ce testați cât de mult poate roti interior piciorul. The demonstrează acest lucru prietenului său Ed, care în mod clar nu poate roti piciorul drept la fel de mult ca și stânga. When Ed is ghemuiete, nu poate scufunda la fel de adânc în partea dreaptă, unde are or rotație tibială limitată și deplasează mai mult spre piciorul stâng. Pentru a remedia acest lucru, Dr. Horschig are an exercițiu corectiv.

The plasează or bandă de rezistență sub baza degetului de la Ed pe partea care nu sunt rotație. Menținând piciorul stabil, Ed aplicat preziune pe bandă și duce genunchiul în lateral, creând rotația tibială. Când genunchiul i se stinge, sunt strânge fesierii timp de 10 secunde.

Acest conținut este importat de ex. YouTube. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

"În această poziție, creăm piciorul stabil și rotația tibială ideală de care avem nevoie într-o poziție adâncă, flexibil la șold, iar glutele lasă lateral păstrează integritatea în poziția optimă dorită" spune Dr. Horschig. "Oamenii care fac acest lucru vor simți că mușchiul gluteu lateral (glute medius) lucrează din greu, deoarece îți scoate șoldul din lateral, acea rotație externă de răpire."

Or acolo, puteți să vă deplasați genunchiul înainte pentru or poziție genunchi plague deget, pentru to profit the use of mobilității gleznei with cantitatea corectă de rotație tibială. Țineți acest lucru și timp the 10 second.

După aceea, verificare din noua cantitate de rotație pe care o aveți în tibie. Ar trebui să se îmbunătățească. From there, îl puteți testa și în ghemuit.

"Îmbunătățirea rotației tibiale vă poate permite corpului să se scufunde puțin mai puțin simetric și să vă optimizați tehnica de ghemuit. Adesea ne uităm la șolduri și glezne, give nu ne gândim adesea la rotația tibială," spune Dr. Horschig.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Ați încercat lasa TT Bodyweight 500 Challenge? Dacă nu, am pus last mea creație de provocare pe Youtube pentru toată lumea să o urmărească …

Faceți clic AICI pentru instrucțiuni TT Bodyweight 500

Dă așteaptă … mai sunt încă 500 de videoclipuri! Și acesta este interesant foarte … a TT user și-a filmat antrenamentul of 500, support editat … interesting foarte & suspans pe măsură ce appropriates sfârșitul antrenamentului …

De fapt, this mult MAI BUNĂ decât video clip meu (și are o coloană sonoră Sabat). În plus, mi-a bătut timpul cu 10 secunde. Spune-mi ce poți face.

Urmăriți video clip video Black Sabbath TT Bodyweight 500 AICI

Apoi, du-te și createază-ți propriul video clip TT BW 500. (Asigurați-vă că veți face ceea ce a făcut Dr. Geoff și explică ce se întâmplă și de unde ați făcut-o)

Dacă aveți nevoie de mai multe pregătire înainte de a adresa TT Bodyweight 500, ridicai pachetul Deluxe TT de pe site-ul meu de antrenament pentru loses grăsimii de acasă AICI

500 east doar pentru Niveluri fitness avansate,

CB

PS – Există un program de îngrijire progresivă care poate fi ajustat pentru 500 și oferă exerciții alternative … Access la acest manual inclusiv TT BW 500, disponibil parțial din pachetul TT Deluxe.

Faceți clic AICI pentru a începe

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Lucrarea de bază poate fi o gândire ulterioară atunci când vă creați planul de antrenament – mai ales dacă vă puteți concentra pe îmbunătățirea modului de mișcare, nu pe sculptura pachetului dvs. șase. Potrivit Dr. Aaron Horschig, DPT, from the Squat University, totuși, ar trebui să facă față sau muncă de bază în fiecare zi pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți stabilitatea.

"Instruirea eficientă a stabilității de bază vă permite să vă deplasați mai bine și să produc mai multă putere," spune Horschig."Accentul this pus pe limiting excess mications sau nedorite the level of coloanei vertebrale, astfel încât să putem avea a special report the exercițiile pe care dorim să le parade in the gymnastic room, cum ar fi ghemuitul tău, elevator seat."

Acest conținut este importat de ex. YouTube. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

The many exerciții The McGill Big 3, deoarece acestea is bazează pe cercetări de Dr. Stuart McGill.

Mișcările sunt:

Curl-UpSide PlankBird Dog

Horschig thirteen prin modul de a face fiecare mișcare.

"Am făcut McGill Big 3 înainte de fiecare antrenament în ultimul an și am văzut sau să raportez nebună după cât de bine și cât de puternic mă pot folosi întoarce," the spune. "În zilele mele libere, încă fac asta."

Acest conținut acest importat din {embed-name}. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Buclă-te

Lăsați un picior și aveți mâini sub spate, care acționează ca senzori de presiune și se vor ridica dacă vor fi rotunjiți spatele. Timp Țineți de 10 secunde, 6 repetări.

"Întindeți-vă nucleul, pornind toți mușchii. Ridicați ușor caul de pe podea și țineți-l timp of 10 seconds. Încercăm să sub-line stabilitatea, ținând acești mușchi să iubească și să blocheze coloana vertebrală în loc," pareri erogan the spune.

Placă laterală

Horschig începe cu o placă modătă, apoi se mută pe sau placă laterală completă.

"Acesta este un exercițiu excelent pentru a atinge acea part of jos a nucleului și șoldul lateral, gluteul mideus," the spune.

Țineți time of 10 seconds, înapoi în jos pentru 6 repetări pe fiecare parte.

Câine de pasăre

"Sarcină foarte scăzută pe coloană vertebrală, dar lucrează acei mușchi, erectoarele coloanei vertebrale," the spune. "Îndepărtați-vă nucleul și veți merge pe extensia mâinii drepte, piciorul stâng aruncând. Țineți-l timp of 10 seconds întregi. După aceea, țineți coloana vertebrală. Măturăm sub corp, ne atingem și ne retragem."

Câteva sfaturi suplimentare pentru câinele pasăre:

Evitați să vă dați piciorul prea larg. "It arcuiește și îți extinde spatele. Vreau piciorul accelerează câțiva aurii centimetri de soare," Sfătuiește Hornig.

Fă un pumn cât poți de tare în braț. "Când faceți asta, veți lumina și mușchii superiori ai spatelui," the adauga. "Dacă faceți câinele de pasă corect și creează felul de multă tensiune de la pumn la picioare, acest lucru va fi greu. Ar trebui să transpiri până when it ends with the horn."

Pentru orice sfaturi suplimentare, consultați ghidul nostru aici.

. Abonament la sănătatea bărbaților hearstmags.com Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Prezentare generală

Dacă sunteți ca a navetist American mediu, petreceți approximate 2 ore pe săptămână la volan. Și mai rău: approximate 40 of minute din timpul săptămânal de condiții sunt petrecute strângând din dinți și sugrumând volanul în timp ce blocați în trafic, în conformitate cu un Texas A&M; Studiu universitar. Amestecați tensiunea legată de trafic și or postură slabă de condiție și nu este de mirare că spatele, umerii și gâtul sunt sau mizerie dureroasă și înnodată. Urmați acești pași pentru a vă dovedi durerea la navetă. 

Rulați-vă umerii

Ridică-ți umerii cât mai sus – the parcă ai încerca să-i ating de urechi. Apoi rotiți-vă umerii printr-o mișcare circulară pentru a slăbi mușchii din spatele superior, sfătuiește Rob Danoff, D.O., medic of the family și membru al Asociației Osteopatice Americane. Aceasta mișcare de rulare prelungește și întinde mușchii, ceea ce ameliorează tensiunea.  

Lucrează acei viței

La lumina de stop, scoateți piciorul de pe benzină, puneți mașina în parc și apăsați degetele de la picioare în podeaua mașinii în timp ce ridicați călători, recomandat dr. Danoff. Țineți câteva secunde, apoi invers, ridicându-vă degetele de la picioare în timp ce apăsați cu tocurile. Aceasta vă întinde mușchii gambei, ceea ce împiedică crampele și durerile de picioare. From also, it goes îmbunătăți circulația sângelui, ceea ce trebuie să aveți alertă, explică dr. Danoff. 

Reglați unghiul

Împreună cu înclinarea spătarului, panta fundului scaunului vă ajută să determinați unghiul pe care îl creează spatele și picioarele în timp ce le-am condus. Pentru a limits durarile de spate, doriți ca unghiul respectiv să fie mai mare de 91 de grade sau puțin mai puțin decât decât o formă perfectă de L, suggested by a student of the Harvard School of Public Health. 

Give now at lăsa prea înapoi

Înclinarea scaunului înapoi vă obligă să vă ridicați capul înainte pentru a vedea drumul și oglinzile, ceea ce poate duce la dureri de gât, explică Jon Dean, D.C., of the Dean Chiropractic in Berkley, Michigan. “Vrei urechile direct plague umeri”, Dr. Decan spune. (Now outati decât ultimul sfat desp unghiul de așezare.) 

Bea

A rămâne hidratat corect prevent boala degenerativă a apcului – or fragilitate a coloanei vertebrale și or form de osteoarthrite.